Σλοβαν Μπρατισλαβασ - ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΑΛΑ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ : Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk.

Σλοβαν Μπρατισλαβασ - ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΑΛΑ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ : Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk.. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα σλοβακίας, για πρώτη φορά από το 2014. Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. 8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr.

ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΑΛΑ: ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΑΛΑ: ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ from 1.bp.blogspot.com
Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας. 8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag σλοβαν μπρατισλαβασ. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, ντε μάρκο, αμπένα, μποζίκοφ, ντε καμπς, λιούμπιτσιτς, τσάβριτς, χόλμαν, ραρσάλα. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών.

Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων.

Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk. Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις μέτρησε 6 φορές. 8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Κάριους, δεν είναι πια αστείο… ο λορίς κάριους έκανε ακόμα ένα απίθανο λάθος, στην αναμέτρηση της μπεσίκτας με τη σλόβαν μπρατισλάβας. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag σλοβαν μπρατισλαβασ. Και είναι πάντα πρωτοπόρος στο. Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας.

Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Προδόθηκε από τα λάθη του. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, ντε μάρκο, αμπένα, μποζίκοφ, ντε καμπς, λιούμπιτσιτς, τσάβριτς, χόλμαν, ραρσάλα. Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league.

LIVE: ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΠΑΟΚ
LIVE: ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΠΑΟΚ from fws.gr
Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις μέτρησε 6 φορές. Και είναι πάντα πρωτοπόρος στο. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag σλοβαν μπρατισλαβασ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων.

Και είναι πάντα πρωτοπόρος στο.

Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα. Προδόθηκε από τα λάθη του. Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league. Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, ντε μάρκο, αμπένα, μποζίκοφ, ντε καμπς, λιούμπιτσιτς, τσάβριτς, χόλμαν, ραρσάλα. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr. Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις μέτρησε 6 φορές.

Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Κάριους, δεν είναι πια αστείο… ο λορίς κάριους έκανε ακόμα ένα απίθανο λάθος, στην αναμέτρηση της μπεσίκτας με τη σλόβαν μπρατισλάβας. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Προδόθηκε από τα λάθη του. Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league.

ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΝ ...
ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΝ ... from diavlos924.gr
Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις μέτρησε 6 φορές. Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk. Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag σλοβαν μπρατισλαβασ. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr.

Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′.

Με σλόβαν ο ολυμπιακός, αν αποκλειστεί από το champions league (vid). Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk. Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα σλοβακίας, για πρώτη φορά από το 2014. Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. 8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. Προδόθηκε από τα λάθη του.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama